- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. septembra 2010

Redakčný vestník – september 2010

PRIESTORnet obsahuje už viac ako sto príspevkov, rozčlenených do jedenástich rubrík. Vašu pozornosť by som chcel teraz upriamiť na rubriku Rozhovory a na rubriku Ľudia a spoločnosť.

Prvá zo spomenutých zahŕňa krátke Rozhovory 2+2 (dve otázky a dve odpovede). Na moje otázky zatiaľ odpovedali spisovatelia a básnici Teodor Križka, Peter Kubica, Robert Hakala, Peter Chorvát, Jozef Páleník a Gabriela Grznárová, ďalej filozof Vlado Gregor a literárny vedec Ján Gallik. A ďalšie zaujímavé rozhovory sú na obzore (ako prví sa o nich dozvedia odberatelia e-mailového mesačníka).

V rubrike Ľudia a spoločnosť už niekoľko týždňov uverejňujem úryvky z rozsiahleho úvahového diela Svedectvo času, ktorého autorom je Vlado Gregor... Ale na tejto stránke nájdete aj príspevky iných hosťujúcich autorov: Petra Chorváta, Valeriána Lukačka, Martina Mikláša a Jozefa Javurka (a na obzore sú ďalší :)

- - -
Ste priaznivcom PRIESTORnetu? Chcete byť vopred a exkluzívne informovaní (formou e-mailového mesačníka) o tom, čo súvisí s ďalším rozvojom stránky? Tak neváhajte a napíšte na adresu redakcia@priestornet.com, pričom stačí do predmetu správy uviesť heslo "Klub".

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.