- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. januára 2011

Redakčný vestník - január 2011

V prvom rade vám chcem zaželať všetko dobré v novom roku, predovšetkým dostatok viery, nádeje a lásky. A pozývam vás na opakované stretnutia v PriestorNete - internetovom priestore závislom od etiky.
Azda neskromne si myslím, že príspevky uverejňované na tejto stránke stoja za pozornosť. Niektoré z nich si vám dovoľujem pripomenúť:

Rozhovor s osobitým spisovateľom, autorom niekoľkých nevšedných kníh poézie, prózy, povestí i rozprávok - Rozhovor 2+2: Blažej Belák.

Príspevok filozofa a publicistu Vlada Gregora, ktorý zabodoval u čitateľov natoľko, že je nateraz najčítanejším článkom tohto blogu - Ako byť sebavedomý a pritom úprimný, pokorný a láskavý?

Článok, v ktorom píšem o svojej prvej e-knihe - Stopy v priestore.

Aj v novom roku je dobré držať sa starobylého, osvedčeného hesla: Ora et labora et lege, čo v preklade znamená: Modli sa a pracuj a čítaj!

2 komentáre:

  1. trochu oneskorene, lebo nový rok sa už rozbehol, ale želám taktiež veľa optimizmu a viery v lepšie časy, a veľa entuziazmu v starostlivosti o tento blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mia, ďakujem a želám podobne.

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.