- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. decembra 2015

Redakčný vestník – december 2015

Politiku vnímame ako spravovanie verejných záležitostí, ako zodpovednú úlohu, v neposlednom rade ako službu občanom a najmä službu pravde. Politika ovplyvňuje život každého z nás, preto by sme sa mali o ňu zaujímať, mali by sme poznať názory a postoje tých, ktorí v nej aktívne pôsobia.  Z toho dôvodu PriestorNet prináša aj rozhovory s politikmi i články zaoberajúce sa politickými témami, hoci sú neraz kontroverzné.
V súvise s tým pripomínam tri príspevky, ktoré sme publikovali v poslednom čase:
Politicky ladené materiály budeme uverejňovať naďalej. Už onedlho to bude článok o nepravej pravicovosti a falošnom konzervativizme.
Dočítania v PriestorNete!
::
Ste priaznivcom PriestorNetu? Chcete byť vopred a exkluzívne informovaní (formou e-mailového mesačníka) o tom, čo súvisí s ďalším rozvojom portálu? Tak neváhajte a napíšte na adresu redakcia@priestornet.com, pričom stačí do predmetu správy uviesť heslo „Klub“.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.