- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

21. januára 2017

Ozveny politiky

Satirické echo
Milan Kupecký

Ministerstvo vnútra nie tak dávno prostredníctvom médií povedalo, že na Slovensku máme málo policajtov. Opak je pravdou, oponovali nielen odborníci, ale aj verejnosť, ktorej ochranu by mali garantovať práve policajti: stačilo by zamedziť spolupráci časti policajného zboru s podsvetím.
::
Ako sme sa dozvedeli z nie úplne overených zdrojov, Ústav všenárodnej pamäti má v pláne vydať knižne zväzky ŠtB. Mnohí knižní vydavatelia sú však proti, boja sa konkurencie, pretože predajnosť tohto diela by zrejme prekonala aj doterajší rekord, ktorý drží kniha Haryho foter.

::
Podľa vyjadrenia viacerých poslancov slovenského parlamentu žiaden z nich nemá problém s daňovým priznaním. Jedným dychom však dodávajú, že oveľa horšie je to s ich najbližšími rodinnými príslušníkmi, na ktorých je majetok prepísaný.
::
Najnovší prieskum obľúbenosti našich politikov utrpel fiasko potom, čo následne tá istá agentúra oslovila ich príbuzných, ktorí ich najlepšie poznajú a ktorí sa vyjadrili v tom zmysle, že údaje z prieskumu sú zavádzajúce.
::
Podľa prieskumu, ktorý urobila agentúra Fókus-Mókus, z oslovených tisíc respondentov sa až 95 percent kladne vyjadrilo k možnosti dvojitého občianstva. Agentúra až následne dodala, že prieskum sa konal v okrese Dunajská Streda.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.