- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

15. augusta 2023

Redakčný vestník – leto 2023

 

Vážení čitatelia,

počas letných týždňov si chceme aj trochu oddýchnuť, chceme byť možno viac vonku, v prírode, doma alebo na cestách, pri dobrej knihe... V PriestorNete bude preto vychádzať menej príspevkov ako zvyčajne. Ale v závere augusta sa azda opäť – ak Boh dá – rozbehneme naplno.

V mene svojom i v mene ostatných autorov vám želám požehnaný letný čas. Ďakujem za doterajšiu priazeň a prosím o podporu a propagáciu PriestorNetu i v budúcnosti.

Ján Maršálek

5 komentárov:

  1. Anonymný15.8.23

    Opäť sa ozval na obranu Mikiho Dzurindu a Ivana Mikloša (politické mŕtvoly) a hlavní predstavitelia nevyšetrenej Gorily europosranec Štefanec. Doteraz bol ticho, nič pre Slovensko v EU neurobil, ak prijmú do KDH aj týchto dvoch predajcov slovenských strategických podnikov a nezbavia sa Štefanca, ktorý záhadne vhupol z SDKU do KDH, tak celá moja rodina nebude voliť KDH, ktoré má teraz veľkú šancu tvoriť novú vládu a dostať sa do parlamentu. milan

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný15.8.23

      Tých prisluhovačov liberálnych aktivistov, už naozaj nikto, kto má rozum v poriadku asi nevolí, celá politická scéna je veľmi čudná a tak slušnému kresťanovi sa ťažko vyberá. Ľudovít

      Odstrániť
    2. Anonymný20.8.23

      Vážený pán Ľudovít! Pamätajte, voľby u nás (a nielen u nás) sú manipulované zo Západu. Podobne je to teraz aj v Poľsku. To ak by ten sopliak z politickej strany Za ľudí Šimečka zostavoval vládu a stal sa premiérom, za čo sa u teraz sám hotuje, to si nevie nikto na Slovensku ani len predstaviť. To by bolo niečo ako do neba volajúce! Veď predvolebný prieskum sa dá zaplatiť, - začo a prečo by táto západný vraj liberálno-demokratický spolok tak razu získal také preferencie veď nemá žiadne známe a výrazné slovenské osobnosti? Podľa mňa, nebude možné zostaviť vládu a títo súčasní úradníci budú pokračovať v načatom diele, ako je to naplánované z vonku. To je nielen môj názor, kiež by som sa mýlil. milan

      Odstrániť
    3. Anonymný22.8.23

      Vďaka za vyjadrenie názoru, ja si to myslím tak isto a nech nás Pán Boh chrání od tejto novej totality. Žiaľ mnohí naši najbližší po tom túžia a takúto totalitu vytvárajú a je pravdepodobné, že aj vznikne, kiež by som sa mýlil. ĽUdovít.

      Odstrániť
  2. Všetko je otvorené. Vieme, že mnoho ľudí (možno väčšina) sa rozhoduje v poslednej chvíli, preto je naozaj ťažké predpovedať volebný výsledok.

    Voľby sú dôležité, ale nie osudovo. Slovensko ako malá krajina je vždy viac-menej vo vleku geopolitiky – či sa nám to páči alebo nie, ona do značnej miery ovplyvňuje naše domáce pomery.

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.