- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

20. septembra 2023

Čia je to vina, že je Boris Kollár predsedom NR SR? Moja!

 

Karol Dučák

Lepšie povedané, aj moja. Vyznávam pred celým národom, že aj mojou vinou sa vo vrcholnej slovenskej politike vyskytuje človek, ktorý tam vôbec nemal byť. Človek, ktorý robí nám Slovákom hanbu. Moja vina spočíva v tom, že som v parlamentných voľbách v roku 2020 dal svoj hlas Borisovi Kollárovi a jeho hnutiu Sme rodina.A neospravedlňuje ma ani to, že som sa v prípade týchto volieb dal naivne uniesť predvolebnými víziami Borisa Kollára o výstavbe štátnych nájomných bytov, atď.

Boris Kollár mi teraz leží poriadne hlboko v žalúdku. Nie bezdôvodne. Minulosť tohto politika je viac ako toxická. Blízke vzťahy s mafiou, podozrenia z pochybného podnikania, plagiátorská kauza, vypisovanie si nechutných vulgárností s neplnoletou dievčinou vo veku 15 rokov, toxické politické styky, nesplnenie predvolebných sľubov, či povesť neprekonateľného sperminátora, ktorý sa snaží čo najviac eliminovať vymieranie slovenského národa masívnym oplodňovaním konkubín vo svojom háreme...

Sultán Boris toho má na rováši veľa a nechcem a neplánujem v tomto krátkom článku podrobne rozoberať dávnejšiu i čerstvú minulosť tohto politika. Doposiaľ som sa utešoval naivnou predstavou, že keď už sultán Boris nežije príkladným rodinným životom, je aspoň oddaným oteckom a vzorným milencom, ktorý svoje konkubíny nebije a nenúti do umelých potratov, ale zahrnuje ich láskou a blahobytom. Lenže aj tento mýtus sultána Borisa ako vzorného milenca a rozmnožovača národa sa rozplynul ako para nad hrncom. Doposiaľ umlčiavané konkubíny sultána Borisa totiž v sebe nazbierali odvahu a začali hovoriť. Sultán Boris podľa týchto výpovedí svoje konkubíny nielenže tyranizoval, ale ich nútil aj k potratom.

Slušnému človeku sa z toho musí dvíhať žalúdok. Ak by mal sultán Boris aspoň trošku slušnosti v sebe, verejne by sa ospravedlnil všetkým postihnutým ženám za svoje pochybenia. Ale keďže evidentne nie je schopný sebareflexie, naďalej uráža ženy zo svojho háremu a hľadá primitívne výhovorky, aby oklamal seba i ostatných, že tým ukrivdeným je vlastne on. To jemu krivdí celý svet a pritom on je taký vzorný milenec a otecko.

Ak by bol sultán Boris chlap ako sa patrí, predstúpil by pred členov svojho hnutia na sneme a povedal by niečo na tento spôsob: Vážení členovia, úplne som zlyhal ako človek aj ako politik a tým ohrozujem volebné úspechy Sme rodina v blížiacich sa parlamentných voľbách dňa 30. septembra 2023. Preto som sa rozhodol skončiť svoje členstvo v hnutí a odísť do politického dôchodku.

To by bol postoj charakterného chlapa. Lenže obávam sa, že sultán Boris má guráž na všetko, len na toto nie. Opakujem, ľutujem, že som dal svoj hlas v minulých voľbách nehodnému človekovi, a cítim spoluvinu za všetko, čo sa na Slovensku dialo od marca 2020.A tak prichádzam, aby som sa ospravedlnil všetkým občanom Slovenska za svoje zlyhanie. A tiež aby som ich vystríhal pred rovnakou chybou. Ja sám som sa už dostatočne poučil a verejne prehlasujem, že pokiaľ bude sultán Boris v hnutí Sme rodina, tento politický subjekt budem ignorovať.

 

Karol Dučák


::

Súvisiaci príspevok:

Parlamentné voľby 2020 boli súčasťou protificovského revanšizmu


::

Prosíme, podporte naše úsilie – komentujte, vyjadrite svoj názor na publikovaný článok... a odoberajte náš vestník (podrobnejšie informácie).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.