- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

9. apríla 2010

Piráti ciest

Agresívneho šoféra spoznáte ľahko.
Idete napríklad mimo obce deväťdesiatkou a zrazu sa k vám zozadu prirúti auto. Jeho vodič pribrzdí v poslednej chvíli, tlačí sa na vás a dáva najavo, že mu zavadziate (zvlášť nepríjemné je to vtedy, keď sedíte v malom aute a on v kamióne).
Ak sa mu nepodarí hneď vás predbehnúť, nahnevá sa, znervóznie a začne blikať alebo trúbiť. Je vám jasné, že mu prekážate (veď idete dovolenou rýchlosťou!), ale nemusí vám byť jasné, čo máte v tej chvíli spraviť. Zrýchliť? Alebo naopak spomaliť a zabočiť ku krajnici?
Agresívnych šoférov je na našich cestách neúrekom. Niekedy mám pocit, že sú schopní aj vraždiť.

1 komentár:

  1. Anonymný5.6.10

    Dalši pirát v BA na modrom VW PASSAT BA 969XX ,prirútil sa zozadu 5.6.pri Propeleri a chcel ma obehnut,ale jeho pruh končil tak musel pribrzdiť čo ho nasralo,po križovatke ma za jazdi fotil mobilom a na červenú vyskočil z auta a nadával mi,že mi ešte ukaže... !!Bol to frajer cca 40r. s bielou šiltovkou

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.