- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. septembra 2011

Redakčný vestník - september 2011

S končiacim sa letom prichádza (po trojmesačnej prestávke) nové vydanie vestníka.
V minulom vydaní som písal, že počas leta dostanú v PriestorNete viac miesta fotografie. Nestalo sa. Prekvapil ma totiž (príjemne) záujem o anketu na tému Človek a internet. A tak väčšinu publikačného priestoru uplynulých týždňov vyplnili odpovede na anketovú otázku.
Mimochodom, zhodnotenie ankety si môžete prečítať v Klubovom vestníku PriestorNetu č. 9/2011 - stačí, ak napíšete na adresu redakcia(zavináč)priestornet.com a ako predmet správy uvediete heslo "Klub" - vestník vám pošlem.
Klubový vestník je e-mailový mesačník, ktorý prináša exkluzívne informácie o dianí na tejto stránke. Neobsahuje reklamu (PriestorNet je nekomerčný, hodnotovo orientovaný blog) a na jeho odber sa neviažu nijaké záväzky. Adresy odberateľov nie sú využívané na iné účely.
Vážení čitatelia, teším sa na vaše podnety a názory a želám vám všetko dobré. Dovidenia v PriestorNete!
Súvisiaci odkaz: Klub

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.