- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. apríla 2013

Redakčný vestník – apríl 2013


Obraz sveta v médiách je len pekne zarámovaný klam. Netvrdím, že všetci majitelia a pracovníci médií sú nepoctivci a klamári, sú však poväčšine zameraní na úspech – ide im o sledovanosť, počúvanosť, čítanosť – ide im o zisk, a to niekedy za každú cenu, čo pôsobí deformačne.

PriestorNet chce byť iný. Dáva priestor aj menšinovému názoru a pohľadu na svet (napríklad dáva priestor poézii); a prioritne: dbá na tradičné osvedčené kresťanské hodnoty.
Nosnou zložkou tohto nášho internetového občasníka je slovo, respektíve text. Ale svoje miesto tu majú aj obrázky: ilustrácie, fotografie, reprodukcie výtvarných diel. A v nasledujúcom období ich bude viac, čo súvisí hlavne s tým, že PriestorNet nadviazal spoluprácu s výtvarníkom a fotografom Arpádom Horváthom. Máme sa na čo tešiť!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.