- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

10. januára 2010

Naši nadriadení...

Šéfovia to spravidla nemajú ľahké. Hádam každý je terčom kritiky, posudzovania, ohovárania a niekedy aj intríg svojich podriadených.
Vzťahy na pracovisku bývajú zložité. Nároky sa zvyšujú a pod najväčším tlakom je nezriedka vedúci. Lebo aj on má svojich nadriadených a svoje povinnosti i zodpovednosť. A niet človeka, ktorý vyhovie všetkým a každému osobitne.
Asi najlepšie je byť na voľnej nohe... (slobodný a úspešný:)

2 komentáre:

  1. Sú (boli hlavne na vojne?) vedúci, ktorí "vedú" podriadených podľa zákona padajúceho h... (tak sa to vtedy hovorilo:). Ale vedúci by mal byť členom tvorivého kolektívu, teda by mala panovať jednota jeho snaženia a práce podriadených. Možno teória, ale zažil som aj takých :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ľudia sú rôzni - a aj vedúci je len človek... dokonca aj veliteľ je len človek...

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.