- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. novembra 2010

Redakčný vestník - november 2010

Začína jeden z tých smutnejších mesiacov roka. V novembri býva menej slnečného svitu a s jeho nástupom viac myslíme na svojich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami...
Ale smrť je súčasťou života a jej nezvratnosť dáva našim úvahám potrebnú vážnosť. Áno, život treba brať vážne, ale to neznamená, že sa z neho nemáme tešiť, práve naopak - kto vníma život ako dar a jedinečnú príležitosť naplniť svoj údel, prijíma ho s radosťou a nádejou.
Všetko má svoj čas, čítame v Knihe kníh. Svoj čas dostal aj Priestornet - v závere mesiaca uplynie rok od jeho založenia (prvý príspevok som v ňom uverejnil 30. 11. 2009). A napriek tomu, že jeho redigovanie ma stojí dosť času i síl, mienim v načatej práci pokračovať... a na zimné obdobie chystám niekoľko (azda pozitívnych) noviniek a prekvapení. Teším sa na naše stretnutia v Priestornete!
- - -
Chcete byť v predstihu a exkluzívne informovaní o tom, čo súvisí s ďalším rozvojom Priestornetu? Staňte sa odberateľom e-mailového klubového mesačníka - napíšte na adresu redakcie a do predmetu správy vpíšte heslo "Klub".

1 komentár:

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.