- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. februára 2012

Redakčný vestník - február 2012

Ak nie ste na tejto adrese prvýkrát, pravdepodobne poznáte príspevky Vlada Gregora, uverejňované zväčša v rubrike Ľudia a spoločnosť.
Vlado Gregor už viac než tri desaťročia premýšľa a píše o závažných spoločenských témach. Svoje texty zhrnul do diela s názvom Svedectvo času, ktoré nedávno uzrelo svetlo sveta v knižnej podobe, a to vďaka vydavateľstvu Post Scriptum. Pri tej príležitosti som pripravil rozhovor s autorom - ak ste ho ešte nečítali, nech sa páči: Pasia z hľadania pravdy.

V PriestorNete nájdete aj článok o slávnostnej prezentácii knihy: Svedectvo času vyšlo knižne.

V. Gregor (vľavo) a J. Maršálek
Filozof a publicista Vlado Gregor je stálym spolupracovníkom nášho internetového občasníka, a tak som na spomínanom podujatí, ktoré sa konalo 24. januára v bratislavskom Klube spisovateľov, nemohol chýbať. Prikladám fotografiu, ktorá zachytáva moje stretnutie s ním.

Poznámka: Autorom fotografie je Peter Minárik - Panoimage.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.