- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

16. apríla 2013

Z menšiny väčšina?


Vo vysielaní jednej z našich kanálových televízií (televízne stanice sa vývojom zmenili na kanále) som zachytil žalospev nad tým, akí sme na Slovensku konzervatívni – stále sa takmer všetci tvárime, že sa nám páči opačné pohlavie, zatiaľ čo inde vo vyspelom svete sa čoraz viac (!) aj verejne známych ľudí hlási k svojej homosexuálnej orientácii.

Nuž, všeličo by sa dalo povedať na margo módneho trendu preferovania homosexuality, na margo vyzdvihovania takého spôsobu života, aký bol ešte donedávna z hľadiska verejnej mienky považovaný za odsúdeniahodný (hľa, ako rýchlo sa zmenili naše morálne vzorce!). Spomeniem však teraz iba jedno: tragikomický rozmer tohto liberálno-socialistického súťaženia o najvyššie percento homosexuálov. Čo poviete, na koľko sa ho podarí zvýšiť?
Doteraz sa najčastejšie hovorilo tuším o štyroch percentách, ale ktovie. Aktivisti pomýlenej ideológie nepoznajú hranice ani zábrany. Veď napríklad sovietski úderníci dokázali aj nesplniteľnú normu splniť na dvesto percent. A tak sa možno dožijeme, alebo naši potomkovia, toho, že z menšiny vznikne väčšina. Až potom nám bude sveta žiť!

1 komentár:

  1. Z menšiny väčšinu je treba urobiť, aby sa darilo starému koloniálnemu princípu: rozdeľ a panuj!

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.