- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

16. októbra 2015

Diablov elixír

Nemáme vedieť, kto je muž a kto žena
Neomarxistické ťaženie, v posledných rokoch zastrešované najmä inštitúciami Európskej únie, úspešne pokračuje. A dosahuje ďalšie víťazstvo: rodné čísla budú nahradené desaťmiestnym identifikačným alfanumerickým kódom, tzv. BIFO, ktorý bude každej fyzickej osobe pridelený náhodne. Toto opatrenie má podľa zverejnených informácií „zaistiť vyššiu bezpečnosť osobných údajov“. Naše ministerstvo vnútra k nemu pristupuje na základe odporúčaní Európskej únie.
Nič proti bezpečnosti, no tá je ohrozovaná omnoho viac inými faktormi a rizikami, na ktoré sa až tak nedbá (za všetky spomeňme tisíce a tisíce nelegálnych migrantov, pohybujúcich sa nekontrolovane v schengenskom priestore). Ani finančnú náročnosť plánovanej výmeny osobných identifikátorov nemusíme považovať za podstatnú, hoci nepôjde o proces ľahký ani lacný – napokon, nájde sa zopár rozumných dôvodov na realizáciu tohto opatrenia. Mali by sme si však všimnúť ono povestné šidlo vykľúvajúce sa z vreca!

Viacerí komentátori poukazujú na to, že azda hlavnou pohnútkou iniciovania tejto zmeny je snaha pretlačiť divné liberálne spôsoby do každej oblasti ľudského života. Skrátka, niekomu prekáža, že z rodného čísla, v podobe akú používame, sa dá vyčítať dátum narodenia a pohlavie nositeľa.
Zaiste, nájdu sa ľudia, ktorí nepochopia, o čo ide, pretože majú takpovediac klapky na očiach a nevidia súvislosti. Ale tí rozhľadenejší vidia a vedia – okolo nás zúri novodobá (ne)kultúrna revolúcia. Ako píše Pat Buchanan v knihe Smrť Západu, je to vojna o dušu národa i každého jednotlivca... Ak neprecitneme dnes, zajtra môže byť neskoro.
Ján Maršálek
::
Súvisiace články:
::

PriestorNet patrí ľuďom súcim na slovo, rozhľadeným a kultivovaným...
Staňte sa jeho priaznivcom: podrobnejšie informácie.

2 komentáre:

  1. Chodíme po svete, teda medzi inými ľuďmi s odhalenou tvárou (zväčša), lebo sme ľudia a osobnosti, každá iná a každá reprezentuje seba. To sa odráža aj v terajšom rodnom čísle. Teda aký problém? Lenže naša tvár dokáže útočiť, aj sa brániť. Číslo v papieroch nie. Vlastne na ňom nezáleží. Problém je len v tom, že náhodný kód vie prečítať len jeho autor (štát, tajná služba a pod.) Pre ostatných je to tabula rasa. Takým spôsobom budeme medzi sebou vlastne odcudzení (jednotlivé osobnosti?) - nie, iba osoby, kusy, čísla, zhluk čísel, dav... A to je stará dobrá zásada vládnutia (ovládania) - rozdeľ a panuj.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj keby nešlo o bezpečnosť alebo iné závažné dôvody, vláda musí zrušiť všetky nemenné údaje obsahujúce informáciu o pohlaví občana. Takéto informácie sú totiž nekompatibilné s protiústavným uznesením vlády o naviazaní Slovenska na ideológiu gender.

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.