- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. februára 2016

Redakčný vestník – február 2016

Vážení čitatelia, do vašej pozornosti dávam tri najčítanejšie príspevky uplynulého roka:
Charlie Hebdo: morálna žumpa (Reakcia na krvavé udalosti v Paríži, kde samozvané trestné komando popravilo časť zamestnancov satirického časopisu Charlie Hebdo a niekoľko ďalších ľudí.)
Zhavranený Michal (O istom zhavranenom teológovi a žurnalistovi, ktorý v poslednej dobe dostáva podivuhodne veľký mediálny priestor.)
Migranti a naša budúcnosť (O horúcej téme – nelegálnej migrácii. Ako Európa stráca chuť žiť.)

::
PriestorNet čítajú a podporujú rozhľadení, tvoriví ľudia s vlastným názorom, ktorí sa zaujímajú o spoločenské dianie a chcú žiť v súlade s overenými hodnotami a normami našej civilizácie.
PriestorNet je internetový priestor závislý od etiky – jeho autori a čitatelia vytvárajú spoločenstvo priateľov pravdy, dobra a krásy.
Ak chcete byť v predstihu a exkluzívne informovaní (prostredníctvom e-mailového mesačníka) o chystaných novinkách, príspevkoch či projektoch na tejto stránke, napíšte na adresu redakcia(z)priestornet.com a ako predmet správy uveďte heslo "Klub".
Ak už ste s nami, blahoželám!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.