- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

10. decembra 2020

Neverte profesorovi Glasovi!

 

Ilustrácia: Andrej Mišanek

Trochu oneskorene, ale predsa chcem zareagovať na rozhovor s profesorom Jozefom Glasom v televízii LUX, ktorý sa týkal vakcíny proti ochoreniu Covid-19 (tvlux.sk/archiv).

Musím povedať, že v tomto rozhovore profesor Glasa prezentoval zmes právd, poloprávd i vyslovených klamstiev. Profesor Glasa hovorí v súvislosti s ochorením Covid-19 o desiatkach miliónov mŕtvych vo svete. Podľa štatistík však k 8. 12. 2020 zomrelo s týmto ochorením v celosvetovom meradle 1 553 749 ľudí (worldometers.info). Žiadne desiatky miliónov!

A to ešte musíme uviesť, že nie všetci ľudia, ktorí zomreli s týmto ochorením, zomreli výhradne na Covid-19. Patológovia uvádzajú, že väčšinu mŕtvych tvorili ťažko chorí pacienti s viacerými diagnózami. Boli to napríklad cukrovkári, ktorí mali nadváhu, zvýšený krvný tlak, prípadne iné komplikácie.

Pri zohľadnení všetkých rizík, spojených s celoplošným očkovaním obyvateľstva, je žiaduca mimoriadna obozretnosť. V princípe by sa malo celoplošné očkovanie vykonávať výhradne v prípade nebezpečných epidémií, ktoré môžu výrazne zdecimovať populáciu tej ktorej krajiny. Teda v prípade, ak na 100 000 obyvateľov krajiny pripadajú tisíce mŕtvych.

Skutočná situácia je však teraz úplne iná. K dnešnému dňu (8. 12. 2020) žije na našej planéte približne 7,801 miliardy ľudí (obyvatelstvo.population.city). Štatisticky teda pripadá na 100 000 obyvateľov Zeme necelých dvadsať obetí s ochorením Covid-19. Pritom nepomerne viac ľudí umiera na civilizačné choroby, následky tabakizmu, alkoholizmu, atď.

Na Slovensku pri celkovom počte 1 046 obetí (k 8. 12. 2020) pripadá na 100 000 obyvateľov niečo vyše devätnásť obetí s ochorením Covid-19. Aj v tomto prípade možno ťažko hovoriť o nejakej extrémne nebezpečnej nákaze, ktorá by dokázala výrazne zdecimovať populáciu. Omnoho väčšiu hrozbu pre zdravý demografický vývoj Slovenska predstavujú civilizačné ochorenia, nezdravý spôsob života, predovšetkým však nízka pôrodnosť a umelé potraty.

Profesor Glasa v rozhovore podceňuje negatívne skúsenosti s farmaceutickými firmami vo svete. Kauzy farmaceutických koncernov, ktoré vakcíny vyrábajú, však nabádajú k najvyššej opatrnosti (christianitas.sk).

Profesor Glasa zľahčuje, dokonca ospravedlňuje fakt, že pri vývoji vakcín boli použité bunkové línie z potrateného ľudského plodu. Na opakovanú otázku redaktorky v tejto veci dokonca ironicky poznamenal, zrejme aby zosmiešnil názorových oponentov, že „v tých vakcínach žiadne mleté potratené deti ani plody nie sú“!

Údiv vyvoláva vyslovená glorifikácia vakcinácie. Profesor Glasa prezentuje informáciu o príchode vakcíny proti ochoreniu Covid-19 ako „fantastickú, úžasnú správu... skoro ako to, že Kristus prišiel na svet“! Už len zabudol dodať veľmi dôležitú skutočnosť, že ani farmaceutické koncerny nehodlajú preberať zodpovednosť za prípadné vedľajšie účinky po zaočkovaní proti novému druhu koronavírusu. Riziko eventuálnych negatívnych účinkov očkovacích látok na ľuďoch má teda zostať na pleciach predstaviteľov jednotlivých štátov.

A ešte jedna vec ma v súvislosti s touto problematikou trápi. Profesor Glasa – a nielen on – venuje veľkú pozornosť 1,5 miliónu mŕtvych s ochorením Covid-19 vo svete. Lenže podľa údajov Svetovej zdravotníckej organizácie je každoročne v lonách matiek zabitých okolo 56 miliónov detí! Vyše 1,5 miliardy detí bolo potratených za posledných päťdesiat rokov! (thelifeinstitute.net).

Preboha, čo sme to za spoločnosť?! Prelievame krokodílie slzy nad 1,5 miliónom mŕtvych s ochorením Covid-19 vo svete, ale farizejsky sa bez mihnutia oka prenesieme nad záhubou 1,5 miliardy potratených detí za posledných päťdesiat rokov. Veď je to zhruba jedna pätina súčasnej populácie sveta! A v tomto počte nie sú zahrnuté potraty v Sovietskom zväze a iných krajinách, ktoré sa udiali pred viac ako päťdesiatimi rokmi! Chránime ohrozené druhy živočíchov, najmenej zo všetkého však chránime najohrozenejšieho „živočícha“ na tejto planéte, dieťa v lone matky. Nie je tento svet postavený na hlavu?!

 

Karol Dučák

::

Odporúčané:

Covid-19? Skutočnou hrozbou je hystéria!

Pravoverní katolícki biskupi poukazujú na riziká spojené s očkovaním proti Covid-19

::

Prosíme, nebuďte ľahostajní.
Postavte sa za pravdu, vyjadrite svoj názor – napríklad formou komentára pod článkom.

Ak vás zaujíma, čo pripravujeme, ak chcete získať publikácie z našej edície, prihláste sa na odber e-mailového mesačníka: podrobnejšie informácie.

10 komentárov:

  1. „Úžasná správa... skoro ako to, že Kristus prišiel na svet...“
    Vypočul som si ten rozhovor. Nielen slová pána Glasu citované vyššie ma pobúrili, ale aj ďalšie. Podľa jeho logiky a slovnej ekvilibristiky je kresťanstvo kompatibilné hádam s každou svetskou ideológiou. Mne sa ako pravda javí opak: hľadanie Božieho kráľovstva a nasledovanie Pána Ježiša je cesta proti prúdu, proti zmýšľaniu a múdrosti tohto sveta.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný10.12.20

    Akoby súčasné kresťanstvo s rozpore s tým čo bolo na začiatku, keď sa prvý kresťania nechali zabíjať svetom len pre svoju vieru, dnes sa cirkevné autority a za veriacich pokladajúci ľudia servilne ponúkajú mocným tohto sveta, ktorý sa všemožne usilujú likvidovať nielen všetko kresťanské, tradičné, národné, prorodinné, ale aj dobré, múdre a pekné. Alebo som neporozumel evanjelium, ktoré denne beriem do rúk a počúvam v kostole ale určite nerozumiem tomuto svetu, ktorý všemožne demonštruje svoju silu. Ale som v dôchodkovom veku, podobne ako matka makabejských bratov, či sv. Polykarp, hovorím koľko by som si užil toho čo mi ponúka svet ak by som zaprel svoju vieru. Usilujem sa žiť vo vernosti Bohu a v službe skutočného dobra ľuďom, ktorí ma nechápu. Ľudovít

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Karol Dučák18.12.20

    Dôležitý príspevok k problematike: https://www.christianitas.sk/francuzsky-virolog-a-infektolog-profesor-caumes-varuje-pred-vakcinami-pfizer-biontech/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lekárnici za život

    Stanovisko k problematike očkovania proti ochoreniu COVID-19
    https://lzz.sk/blog/stanoviska/91-stanovisko-k-problematike-ockovania-proti-ochoreniu-covid-19

    COVID-19 a pošliapaná ľudská dôstojnosť: Prečo nie je vakcína ako vakcína?
    https://lzz.sk/blog/svedomie/88-preco-nie-je-vakcina-ako-vakcina-covid-19-a-posliapana-ludska-dostojnost

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Karol Dučák20.12.20

    Ďalší odborný príspevok, ktorý vrhá na aplikovanie vakcíny proti ochoreniu COVID-19 pochybné svetlo: http://www.duseahvezdy.cz/2020/12/19/pet-desivych-otazek-k-vakcine-proti-koronaviru/#comment-112818

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyhlásenie o morálnej nedovolenosti používania vakcín:

    http://www.lifenews.sk/32625/vyhlasenie-biskupov-o-moralnej-nedovolenosti-pouzivania-vakcin-vyrobenych-z-potratenych

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Karol Dučák26.12.20

    To, že infekcia COVID-19 nie je pre slovenskú populáciu závažnou hrozbou, dokazuje aj nasledovný článok: https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/potvrdene-koronavirus-slovensku-nie-je-dokazom-su-tieto-testy?fbclid=IwAR2i8qtOmci5ST1hlnJMknaSJBzlBugNTn8pU5797d28ZCmc8EVkS0RzU3Q

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Medicína v rukách vrahov ❌❌❌❌ https://gloria.tv/post/Joog4btFFU8W2jfoqpRuFfdjv
    NETESTUJTE SA, JE TO GENOCÍDA! List od Slovenskej lekárky: Igor Matovič nariadil zmrzačiť národ testami, ktoré obsahujú životu nebezpečné látky. Pracujem v regióne Slovenska, kde sa pravidelne dookola pretestovávajú ľudia antigénovým testom a začalo tu veľa ľudí zomierať. 5 ľudí za deň na našom oddelení. CT snímok sa zmenil, pľúca sú celé biele. Ľudia nemajú krvné zrazeniny ale ich zaleje voda z tela. Chorobnosť sa exponencionálne zvýšila po testovaní. Ľudový snem dával na oficiálny rozbor antigénové testy na Covid-19 a zistil, že antigénové testy sú nasálne vakcíny, ktoré na Slovákoch testujú. Rozbor ukázal, že obsahujú kortizon, ktorý pôsobí na obličky a iné chemikálie, ktoré spôsobujú nádorové bujnenie. Prejaví sa to asi za pol roka. Iné laboratórium objavilo v antigénových testoch hydrogel schopný dávkovať látky do tela. Slovákov očkovanie zmení na geneticky modifikovaných ľudí. Mnoho žien po prijatí vakcíny, požiadalo lekára o zmenu pohlavia.
    Eugenici sa vakcínami pokúšajú geneticky vylepšiť ľudí tak, aby boli ekologickejší, menej sa rozmnožovali a boli poslušnejší. Odkaz vojenských vedcov pracujúcich na úprave ľudskej DNA znie:
    „Uspešným génovým inžinierstvom a inteligentnou nanotechnológiou v krvi, je možné vylepšiť človeka tak, že jeho vlastná vôľa úpIne zanikne. https://www.geneticka-vakcina.com/o2/#content
    https://www.geneticka-vakcina.com/uvod/
    Vakcíny z potratených detí - Dr. René Balák https://gloria.tv/post/3ShgRgEyBDtN4HWq3MSHbbG2C
    Očkovanie vás zabije - https://gloria.tv/post/rDXcpy3crnwf1YoJ2p8M2qUWG
    Som zodpovedný - netestujem sa, neočkujem sa! https://gloria.tv/post/z6jhzfjjmSTW6DT8XXbdbc9DD?fbclid=IwAR3m3n4sOp_f6xWmSGbnleB09YdBq_GdnZWGlAzkUfKx5sU1UoKCvCYD4Q4
    Útok satana - https://gloria.tv/post/fJaAVTMPxS9G23iWojT8XYxgB
    https://www.youtube.com/watch?v=2yjGo5Lv9qA&feature=emb_title
    Lockdown je dielom satana a luxus pre bohatých
    https://gloria.tv/post/Hzj8BhxJVP3r4eAtRxugA4SPj
    „Média mají touhu strašit a dělat z nás hlupáky. Tlačte na politiky a demonstrujte.“ – Petr Robejšek
    https://www.youtube.com/watch?v=gNWIE76iSx8

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Osobne zaujímam veľmi kritický postoj k súčasnému dianiu „okolo korony“ a chápem každého, kto hľadá nejaké východisko zo súčasného marazmu, ale musíme si dať pozor na falošné únikové cesty. Len pravda nás oslobodí!

      Odstrániť
  9. Katolícky kňaz o vakcinácii:

    https://gloria.tv/post/LoRtGu7fhLGa363eZ9ce9w7Rf

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.