- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

20. mája 2021

Socializmus je utópia...

 

Prinášame vám rozhovor s predsedom Nadácie Slovakia Christiana Martinom Komárom. Rozprávame sa o fungovaní nadácie, ktorú vedie, o hodnotách hnutia TFP (Tradition, Family and Property), ale aj o katolíckom pohľade na svet, o správnom usporiadaní spoločnosti a o ďalších témach.

Kto bol profesor Oliveira? Čo je to revolúcia a kontrarevolúcia? Ako sa dívať na demokraciu? A prečo by bola lepšia skôr monarchia? Odpovede aj na tieto otázky nájdete v rozhovore.

Moderátori: Patrik Struk a Jozef Liday.

Vypočujte si: SOCIALIZMUS JE UTÓPIA...

::

Projekt Deep talky je zameraný na tvorbu rozhovorov a diskusií na závažné témy, ako je politika, história, spoločnosť, kultúra a viera. Chceme prinášať pútavý obsah do každého kúta Slovenska a myslíme si, že v dnešnej polarizovanej spoločnosti je diskusia nesmierne dôležitá a jednoducho potrebná.

1 komentár:

  1. Rozhovor je zaujímavý, ale prikrátky nato, aby mohol rozvinúť viaceré načaté témy.

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.