- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

17. septembra 2021

Zvrhlosť súčasnej vlády nepozná hranice

 

Ilustrácia: Andrej Mišanek

To, čo si mnohí z nás nechceli ani len pripustiť, sa stáva novou realitou. Na Slovensku bude možné očkovanie detí proti SARS-CoV-2 už od piatich rokov! Najprv to bolo od dvanásť. EMA (Európska lieková agentúra) takýto postup zatiaľ neschválila, lenže slovenský minister zdravotníctva Lengvarský túto skutočnosť ignoruje. Nemá problém schváliť vakcináciu detí, najzraniteľnejšej časti populácie. To sa už nedá nazvať inakšie ako zvrhlosť!

Stále pritom platí, že očkovanie je masovým experimentom na svetovej populácii. My, občania mnohých krajín sveta, sme sa stali pokusnými králikmi, na ktorých sa skúšajú nové vakcíny, diametrálne odlišné od tých predchádzajúcich. Kým v minulosti sa s vakcínami dostávali do ľudského organizmu oslabené živé vírusy, alebo mŕtve vírusy, prípadne proteíny vírusov, pri očkovaní proti SARS-CoV-2 sa uplatňuje revolučná technológia – génové vakcíny. Tie sú masovo očkované relatívne zdravej populácii, avšak nikto nepozná strednodobé a dlhodobé účinky očkovania proti SARS-CoV-2. Nedokáže ich predvídať žiaden slovenský ani svetový vedec. Túto skutočnosť potvrdil dokonca aj prof. MUDr. Vladimír Krčméry DrSc., ktorý tak vehementne hnal obyvateľstvo Slovenska do očkovania. A to je popri morálnej problematickosti vakcín (spojenie s umelými potratmi) ďalší z dôvodov, pre ktorý sa, ako praktizujúci katolík, dištancujem od postoja časti katolíckej hierarchie, vrátane slovenských biskupov, odporúčajúcich vakcináciu proti SARS-CoV-2.

Je síce pravda, že aj Louis Pasteur, hlboko veriaci katolík, očkoval proti besnote, lenže on nepoužíval génové ani morálne pochybné vakcíny. Veľký francúzsky vedec postupoval tak, že infikoval organizmus oslabenou kultúrou choroboplodných zárodkov a organizmus si sám vytvoril protilátky, čím sa stal odolným proti ochoreniu. Louis Pasteur teda doslova používal materiál, ktorý vytvorila sama príroda. Pripravoval vakcíny zo zvierat, nepoužíval bunky z potratených ľudských plodov a nerobil génové experimenty.

Lenže v súčasných vakcínach proti SARS-CoV-2 dostáva človek do tela časť genetického materiálu vírusu (mRNA), ktorý priamo v tele prostredníctvom ľudských buniek produkuje „spike“ proteín, teda proteín vírusu SARS-CoV-2, vyvolávajúci imunitnú odpoveď. Mnohí špičkoví vedci vo svete to komentujú tak, že súčasné mRNA a DNA vakcíny vlastne nie sú skutočnými vakcínami, ale sú súčasťou experimentov, ktorých strednodobé a dlhodobé účinky nikto nepozná.

Aké sú riziká? Spomeňme na ilustráciu aspoň niektoré z nich. V prípade vakcín DNA hrozí, že sa vírusová DNA môže integrovať do ľudskej DNA. Je tu aj riziko imunotoxicity, teda možných závažných imunitných reakcií. Pre DNA aj mRNA vakcíny je spoločná ďalšia hrozba, totiž riziko vírusovej rekombinácie. Zjednodušene povedané v dôsledku očkovania týmito vakcínami môže vzniknúť „nebezpečnejší alebo nákazlivejší vírus“ (dennikn.sk/blog).

Poznáme zatiaľ, aj to len čiastočne (!), krátkodobé účinky vakcinácie. Relatívne krátko po začiatku týchto masových experimentov na svetovej populácii odhaľujú mnohé vedecké štúdie zhubný účinok spomínaných vakcín. To nie sú konšpiračné teórie, to sú nespochybniteľné fakty. Okrem iných potvrdzuje nebezpečenstvo vakcín proti SARS-CoV-2 správa Dr. Jane Rubyovej (porov. cz24.news), ale aj nová kanadská štúdia (porov. cz24.news). Snahy očkovať proti SARS-CoV-2 súčasnými vakcínami deti do piatich rokov, teda najzraniteľnejšiu časť našej populácie, sú preto neslýchaným barbarstvom a nemožno ich ničím ospravedlniť.

Žiada sa mi dodať nasledovné: ak už chce súčasná vládna garnitúra za každú cenu experimentovať s očkovaním generácie dôchodcov, to by sa ešte dalo do určitej miery tolerovať. Dôchodcom, ktorí sa dobrovoľne podujmú podstúpiť riziko vakcinačného experimentu, nech je to umožnené. U tejto časti obyvateľstva je totiž minimálny predpoklad, že splodí potomstvo, na ktorom by mohlo zanechať následky zhubné experimentovanie s masovým očkovaním proti SARS-CoV-2. Lenže ohrozovať takýmito vakcínami obyvateľstvo v produktívnom veku a zvlášť jeho najzraniteľnejšiu časť, teda deti, ktoré raz samé budú rodičmi, je neakceptovateľné. Budeme potom na ďalších generáciách robiť nové a nové experimenty, aby sme napravili zločiny z minulosti?! Málo ich bolo doposiaľ? Kedy sa už Slovensko prebudí zo strašného sna?!

 

Karol Dučák


::

Súvisiace články:

Pravoverní katolícki biskupi poukazujú na riziká spojené s očkovaním proti Covid-19

Neverte profesorovi Glasovi!

::

Prosíme, nebuďte ľahostajní.
Postavte sa za pravdu, vyjadrite svoj názor – napríklad formou komentára pod článkom.

Ak vás zaujíma, čo pripravujeme, ak chcete získať publikácie z našej edície, prihláste sa
na odber e-mailového mesačníka: podrobnejšie informácie.

10 komentárov:

  1. Karol Dučák17.9.21

    Minule mi moja príbuzná - v záujme zachovania súkromia neprezradím o koho ide - rozpovedala o nemilej skúsenosti z nemocnice. Bola v nemocnici, pretože bude čoskoro rodiť, a tam na ňu zazerali ako na antivaxerku, pretože nie je zaočkovaná. Pritom ona sa ani nemôže očkovať, pretože má problémy so zrážanlivosťou krvi, takže jej lekárka jej neodporúča očkovať sa ani v budúcnosti. Je neskutočné, kam sme sa to dopracovali.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Svätá omša len pre vyvolených?

    https://www.christianitas.sk/svata-omsa-v-bardejove-len-pre-vyvolenych-kam-az-je-cirkev-ochotna-zajst/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Karol Dučák18.9.21

    Izraelská štúdia jednoznačne dokazuje, že prekonanie delta variantu ochráni človeka omnoho lepšie ako vakcína: https://hrot.info/udalosti/2718-izraelska-studia-prirodzena-imunita-chrani-proti-delte-lepsie-ako-pfizer-zohladnia-to-nase-diskriminacne-opatrenia?fbclid=IwAR0UF-jyPltM7Y9j_YfVALAzOk6kOMx49_0lMbSXwa8iwoYCD95v3niNvlA.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Karol Dučák20.9.21

    Haagsky súd prijal žalobu proti izraelskej vláde za zločiny proti ľudskosti očkovaním podmienečne núdzovo schválenou vakcínou Pfizer, ktorou bola preočkovaná takmer celá izraelská populácia bez dobrovoľného a informovaného súhlasu, ktorý vyžadujú medzinárodné právne predpisy (najznámejší z nich je Norimberský kódex):
    https://www.cbreurope.sk/index.php/Haagsky_sud_prijal_zalobu_proti_izraelskej_vlade_za_zlociny_proti_ludskosti_pre_ockovanie?fbclid=IwAR0m1xnX1c1h414ToVOVHoI-PAzwlUEl8HuQqWVKFFKiL_-oe7FL173y-mo.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Závažný apel doktora Bukovského:

    https://www.youtube.com/watch?v=VKntsVNSnQA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný21.9.21

    Vďaka za typ na výborný komentár a vďaka za všetkých, ktorí majú odvahu konať a vyjadrovať sa proti súčasnej totalite, ktorá nás obmedzuje v základných slobodách aj v tých náboženských. Ľudovít

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Karol Dučák24.9.21

    Z toho ide skutočná hrôza: https://blog.hlavnespravy.sk/27963/ake-svinstvo-obsahuju-vakciny-jedy/.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Karol Dučák24.9.21

    Spoločné podanie Slovákov a ďalších krajín na trestný tribunál v Haagu pre pandemické vojnové zločiny podporili žijúce obete holokaustu: https://www.hlavnydennik.sk/2021/09/23/nase-podanie-v-haagu-pre-pandemicke-vojnove-zlociny-podporili-zijuce-obete-holokaustu/?fbclid=IwAR1sem9LkdjC0Au9ixPHrEm1_LqYlMs7uqKsRaFo42LV2GjfN5HvKJOfiMw.fbclid=IwAR1sem9LkdjC0Au9ixPHrEm1_LqYlMs7uqKsRaFo42LV2GjfN5HvKJOfiMw.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. po globalistických "úspechoch" s geneticky modifikovanými potravinami prišiel rad na ľudí ...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Karol Dučák23.11.21

    DR. BOSSCHE NIE JE ANTIVAXER, ALE...
    Dr. Bossche je očividne provakcínový a nie je antivaxer. Lenže aj pri svojom provakcinačnom postoji vidí nesmierne riziká a problémy hromadných očkovacích kampaní, aj za predpokladu, že by vakcíny fungovali tak, ako majú. Dr. Bossche varuje, že svet vytvára „nezvládnuteľné monštrum“ a mení vakcíny na „biologickú zbraň hromadného ničenia“. https://www.badatel.net/spickovy-vedec-varuje-svet-ihned-zastavte-ockovania-proti-covid-19-inak-vypustime-nezvladnutelne-monstrum/

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.