- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. decembra 2021

Otvorený list predsedovi vlády SR Eduardovi Hegerovi

 

Vážený pán premiér SR,

celá slovenská spoločnosť je traumatizovaná nevyhlásenou vojnou medzi prívržencami a odporcami vakcinácie proti vírusu SARS-CoV-2, spôsobujúcemu ochorenie COVID-19. Istý diel viny na tom nesie aj vláda SR a konkrétne Vy, pán premiér. Slovenská verejnosť je totiž stále svedkom toho, že vláda SR sústavne odmieta oficiálne potvrdiť verejné tajomstvo, o ktorom si už dnes čvirikajú aj vrabce na streche. Všetci poznáme krutú pravdu, ktorú mainstream i slovenskí politici  zatĺkajú. Pravdu o tom, že súčasná vakcinácia proti vírusu SARS-CoV-2 je masovým experimentom na obyvateľstve tejto planéty. Pri hromadnom očkovaní sa používajú vakcíny, u ktorých ani teoreticky nemohli byť skončené predklinické a klinické štúdie. Viete to Vy ako premiér tejto krajiny, vedia to politici a vieme to aj my, radoví občania tohto štátu. Bezpochyby ide o najväčší lekársky experiment na ľudskej rase v celých dejinách ľudstva, a to so všetkými rizikami, ktoré z tohto megaexperimentu vyplývajú.

Každá vakcína pred uvedením na trh totiž musí prejsť najprv predklinickými a potom klinickými štúdiami. Vo fáze predklinických štúdií sa uskutočňujú testy v skúmavkách, miskách, na živých bunkách i kultúrach a potom na chorých zvieratách.

Až po skončení predklinických štúdií môžu prísť na rad klinické štúdie, pozostávajúce zo štyroch testovacích fáz:

1. fáza trvá optimálne rok a pol a vakcína sa testuje na malej skupine zdravých dobrovoľníkov (bežne 20–100, maximálne 200 ľudí).

2. fáza trvá približne jeden a pol roka. Očkovacia látka sa testuje na väčšej skupine dobrovoľníkov (bežne 80–500, maximálne 800). Táto fáza klinických štúdií je už  randomizovaná a kontrolovaná. Pritom randomizácia je vlastne náhodné rozdelenie pacientov do jednotlivých skupín (ramien) klinickej štúdie.   

3. fáza môže trvať až niekoľko rokov, spravidla 2,5 roka. Počet testovaných pacientov dosahuje tisíce (bežne 5–10 tisíc). Aj táto fáza klinických štúdií je randomizovaná, dvojito zaslepená, pričom sa porovnáva kandidátska vakcína s inou, už existujúcou vakcínou, alebo s placebom.

4. fáza prichádza na rad po registrácii lieku a začína sa vlastne masovým používaním vakcíny širokou populáciou. Pri hromadnom používaní vakcíny sa môžu objaviť nové kontraindikácie, ktoré sa vedcom nepodarilo zachytiť počas predchádzajúcich fáz testovania. Preto je aj táto fáza veľmi dôležitá.

Z uvedených skutočností vyplýva, že celková doba predklinických a klinickými štúdií vakcíny môže trvať aj desať a viac rokov. Pritom k prvému oficiálne známemu prípadu ochorenia COVID-19, ktoré spôsobuje vírus SARS-CoV-2, došlo v Číne koncom roka 2019. Od tej doby teda uplynuli len približne dva roky. 

Ako mohli byť v prípade súčasných vakcín proti vírusu SARS-CoV-2 skončené predklinické a  klinické štúdie, ak podľa oficiálnych údajov bol vírus SARS-CoV-2 odhalený len pred dvoma rokmi?! To nie je možné ani len teoreticky!

Farmakoncerny vo svete však zrejme hrajú špinavú hru. Majú nulovú právnu zodpovednosť za prípadné poškodenie organizmu pacienta pri aplikácii vakcíny a nemožno ich žalovať. Pritom ich zisky sú rozprávkové. Len jeden z nich, americký farmaceutický koncern Pfizer, dosiahol za druhý štvrťrok tohto roka čistý zisk 5,56 miliardy dolárov (4,71 miliardy eur), čo znamená medziročný rast o 59,3 percenta. Pritom výroba vakcíny by mala pozitívne ovplyvniť výsledky aj za celý rok 2021. Pfizer počíta s tržbami z predaja vakcíny proti vírusu SARS-CoV-2 na úrovni 33,5 miliardy USD za celý rok 2021.

Pán premiér, bolo by lepšie pre celú našu vlasť, keby ste konečne pretransformovali verejné tajomstvo na oficiálnu pravdu. Keby sme si konečne všetci v tomto ťažko skúšanom štáte naliali čistého vína a prestali zatĺkať. Ideálne by bolo, pán premiér, keby ste vystúpili pred národ a povedali zhruba toto: „Vážení občania, ako predstavitelia tohto štátu sme si vedomí, že očkovanie proti SARS-CoV-2 je hromadným experimentom s vakcínami, u ktorých neboli úplne skončené predklinické a klinické štúdie. Nenesú za ne právnu zodpovednosť ani ich výrobcovia, ani my ako predstavitelia štátnej moci. Napriek tomu v zúfalej situácii, keď sú nemocnice preplnené a zdravotnícky systém je pred kolapsom, sme nútení siahnuť aj po hromadnom experimente s obyvateľstvom ako po menšom zle a prosíme Vás, aby ste na báze dobrovoľnosti podstúpili očkovanie. Podľa nášho presvedčenia tým pomôžete všetkým spoluobčanom. Iné východisko zo situácie totiž nemáme k dispozícii.“

Pán premiér, ak by ste vystúpili s takýmto alebo podobným vyhlásením, ak by ste naliali občanom čistého vína a z verejného tajomstva urobili oficiálnu pravdu, určite by sa celá spoločnosť pohla dopredu a rozdelenie spoločnosti by už nebolo také katastrofálne ako v súčasnosti.

S úctou

Karol Dučák, katolícky žurnalista a spisovateľ

 

Na vedomie:

Prezidentka SR Zuzana Čaputová, OĽaNO, SME RODINA, Peter Pellegrini, SMER-SD, ZA ĽUDÍ, Tomáš Taraba, Juraj Draxler, JUDr. Adriana Krajníková, Sme, Pravda, Aktuality.sk, Hlavné správy, PriestorNet, Katolícke noviny, TK KBS, a iní.

18 komentárov:

  1. Anonymný1.12.21

    To sa mi snáď zdá! Prebudím sa...A...Kráľ je nahý. Havel: Pravda zvíťezí! Konečne sa našiel hovorca občanov, hovorca ľudu, hovorca svetového proletariátu, hovorca nás všetkých! Pán Maťovič, pošlite autorovi tohto listu aspoň tých skromných 500 eur...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný1.12.21

    Vážený pán Dučák! Ste úžasný novinár! Byť tak mladý a robiť noviny pod vaším vedením, to by bola bomba! No je to iba sen a takýmto ako ste Vy, ktorí vysoko prečnievajú nad druhými, myslím najmä dnešných plagiátorov, zvyknú stať hlavu. Žiaľ pre slušných a teda i schopných ľudí dnes nie je asi miesta na tejto Zemi.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Karol Dučák1.12.21

    Ak si niekto naivne myslí, že preháňam, alebo že maľujem čerta na stenu, nech si pozorne (!), ale veľmi pozorne(!) vypočuje, čo hovorí o veľkých rizikách súčasných génových vakcín proti vírusu SARS-CoV-2, spôsobujúcemu ochorenie COVID-19, absolútne špičkový odborník: prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc., DSc., farmakológ, imunológ a vakcinológ, ktorý sa vyše 20 rokov zaoberá okrem iného vývojom vakcín a je renomovaným odborníkom na systémy a technológie distribúcie liekov v organizme. Z toho, čo uvádza v rozhovore, mi miestami behá mráz po chrbte. Okrem iného uvádza, že americký farmakoncern Pfizer, používajúci technológiu BioNTechu, zámerne použil nesprávne zloženie vakcín, aby ušetril a nemusel investovať do ďalšieho vývoja bezpečnej vakcíny. Prof. RNDr. Jaroslav Turánek v čase od 19:05 do 20:25 minúty rozhovoru doslova uvádza: „Pfizer, čili BioNTech, protože tam celá ta technologie pochází z BioNTechu, a já se zase znám s lidmi z BioNTechu – byli jsme tam a řešili jsme některé problémy, které s tím byly spojeny – tak má syntetický kationický lipid. My jsme se zabývali dlouhou dobu a zabýváme právě vývojem kationických lipidů s kolegy z Vysoké školy chemicko-technologické, panem doktorem Ledvinou, a patentovali jsme některé kationické lipidy, které byly poměrně málo toxické a daly by se použít. Čili vy musíte sbalit tu mRNA s tím kationickým lipidem, celé to zabalit do nějakého fosfolipidového obalu, a aby ta částice, která má řekněme 80 nanometrů, 100 nanometrů, mohla v těle putovat, tak je to pokryto polyetylénglykolem. Ale todle jsou částice určené pro genovou terapii, nebo pro cílení léčiv do nádorů. Jo, ten polyetylénglykol způsobí, že ta částice může cirkulovat poměrně velkou dobu, desítky hodin, v krvi. To není určeno pro vakcínu, ale oni to už měli všechno odzkoušeno, otestováno na zvířatech a měnit tu platformu – to nám řekli rovnou - my ji nemůžeme měnit. To stálo moc peněz, takže se použila tahle platforma, která není úplně vhodná pro vakcíny.“ (https://www.svedomi-naroda.cz/2021/08/17/rozhovor-s-vedcem-prof-rndr-jaroslavem-turankem-csc-dsc/?fbclid=IwAR2NkTuRqsO73gqrB8b1l2fXKSOe3c-qFvgnyIOUORDcTgP7KrI93gwXMSc).
    Čo z toho vyplýva? Výskumný tým z BioNTechu zámerne použil nesprávne zloženie vakcíny, pretože dovtedajší vývoj vakcíny stál „moc peněz“ a oni už nechceli investovať ďalšie peniaze do vývoja bezpečnej vakcíny pre ľudí. Ale veď to je hrdelný zločin!!! Také experimenty na nás robia zločinní vedci z farmakoncernov!!! Plánujem podať trestné oznámenie na vládu SR za aplikáciu vakcín, v ktorých sa zámerne uprednostňoval zisk farmaceutických koncernov pred zdravím populácie. Za takéto praktiky by sa nemusel hanbiť ani nacistický experimentátor Dr. Mengele!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný1.12.21

    Corpus delikty! Nie je čo dodať...Ďakujeme!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný1.12.21

    Pán Dučák srdečná vďaka za podrobnú informáciu, za statočnosť i odvahu. Odborné diskusie na túto tému sa mali viesť už dávno v rozhlase, televízii či na iných verejných fórach. Informovať by mali o tom všetci „pravdu hovoriaci“ odborníci, politici či novinári, a nielen ako papagáji „tliachať“ o jedinom spôsobe boja s pandémiou - vakcinácii. Aj to je dôkazom toho, že nič iné nedokážu, resp. nechcú pre vlastný národ urobiť. Iba profitovať na jeho lojálnosti a bezmocnosti.
    Ale raz dôjde aj na takýchto „vaxérov“, diabol nemôže stále vládnuť, a nepomôže im ani beztrestnosť, ktorú majú zabezpečenú „na večné časy“, čo história ľudstva nepozná. Bude to však budúcnosť veľmi vzdialená.
    S vďakou Ján

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný2.12.21

    Vďaka za statočnosť a odvahu v tejto ťažkej a zložitej dobe, ale zdá sa mi, že tu o Pravdu a Spravodlivosť už ide skutočne len málokomu. Ľ

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Karol Dučák2.12.21

    Politici zatajujú negatívne dôsledky hromadného očkovania:
    „Nové výsledky, Izrael 2021 (Prof. Retsef Levi)
    Tiesňové volania MDA:
    25% nárast počtu zástav srdca a infarktov (16-29).
    83,6% nárast srdcového infarktu (ženy 20-29).
    Podľa štúdie tento nárast koreloval s hromadným očkovaním.“
    https://newsrescue.com/concerning-surge-in-cardiac-arrest-and-heart-attack-emergencies-seen-in-israels-young-mit-professor-retsef-levi-video/#google_vignette.
    Pýtam sa: čím chcú politici ospravedlniť chystané povinné očkovanie?! Verejne prehlasujem: nikomu, dokonca ani svojim najbližším príbuzným, som nikdy nebránil očkovať sa, ak to oni uznali za vhodné. Vždy som však verejne pranieroval riziká hromadného očkovania vakcínami, u ktorých neboli úplne skončené predklinické a klinické štúdie. Ako katolícky žurnalista si vyhradzujem právo verejne pranierovať zhubné dôsledky tohto najväčšieho lekárskeho experimentu na ľudskej rase v celých dejinách ľudstva, a to so všetkými rizikami, ktoré z tohto megaexperimentu vyplývajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyrušuje ma i hnevá spôsob, akým sa z oficiálnych miest pristupuje k očkovaniu proti kovidu a ako sa o ňom hovorí: nevyvážene, plocho, doslova demagogicky.
    Vidím, že zdravotný problém sa nebezpečne spolitizoval – a to neveští do budúcnosti nič dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Karol Dučák4.12.21

    Sám profesor Krčméry, veľký propagátor vakcinácie na Slovensku, verejne priznáva,
    že vedľajšie účinky súčasných vakcín na tehotných ženách a deťoch spoznáme až za 5 rokov.
    Ohrozujeme generáciu našich vnukov. Opakujem to znovu dookola: ak už chce naša vláda obetovať nás, dôchodcov, prosím! Ale našich vnukov vydať napospas novodobým experimentátorom považujem za neospravedlniteľné barbarstvo!
    https://www.inenoviny.sk/krcmery-vedlajsie-ucinky-aj-na-tehotnych-a-detoch-spozname-za-5-rokov/?fbclid=IwAR1C0FWHGE4dR9G0j28HIHETdqxCbrnQ_wI1YBlBPvGTKmm2tHMD_Gwos3c.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Karol Dučák6.12.21

    Pozoruhodná kázeň jedného kňaza: https://www.youtube.com/watch?v=Dr0oA-OmgHI&feature=share&fbclid=IwAR2CtbHgIGBuYAS3JW4TbZV0yKOuVFVJ__NNYoAbs0MErbECKw_qXXNgYqk.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pripájam sa. Je to skutočne hlboká, pozoruhodná homília – o očkovaní a výhrade vo svedomí, v súvislostiach kresťanskej viery.
      Tu je kratší odkaz na predmetné video:

      https://www.youtube.com/watch?v=Dr0oA-OmgHI

      Odstrániť
    2. Anonymný7.12.21

      Vďaka za tip na potrebné a pravdivé poukázanie na súčasnú situáciu a kňazovi za statočnosť a odvahu poukázať na pravdivé a Božie riešenie problémov, o ktorom sa nevyjadrujú ani tzv. cirkevné autority a tzv. kresťanské médiá. Som rád, že statoční a pravdiví ľudia ešte existujú aj keď je proti nim vyvíjaný tvrdý boj a zastrašovanie. Ale jedine Pravda nás môže oslobodiť. Vďaka Ľ.

      Odstrániť
  11. Karol Dučák,


    chcel by si, aby premiér Heger vyhlásil "zhruba" toto (v závere):


    "...očkovanie... Podľa nášho presvedčenia tým pomôžete všetkým spoluobčanom. Iné východisko zo situácie totiž nemáme k dispozícii.“


    Ty si mainstreamovej proagande naozaj uveril, že iné východisko nemáme?


    Karol Nagy, Padni, komu padni, verejná skupina, 8,4 tis. členov: https://www.facebook.com/groups/819625781459925

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Karol Dučák6.12.21

      Karol Nagy, ja by som to tak určite nepovedal. Ja ako Karol Dučák by som vyhlásil, že očkovanie je cesta do pekla a že je potrebné COVID-19 liečiť. Lenže nie som naivný, aby som uveril, že by som o tom dokázal presvedčiť Hegera. Preto som chcel, aby premiér aspoň verejne priznal, že vakcíny sú nepodarky, ktoré neboli dostatočne otestované pred použitím. Chcel som, aby s pokorou priznal svoju neschopnosť. Nestalo sa, ale aspoň som vyslal spoločnosti signál, ktorý som potreboval vyslať. Ak by si Heger dal poradiť, aspoň trochu by vyrástol v očiach ľudí. Tým, že tú príležitosť nevyužil, dokázal svoju totálnu nekompetentnosť a neschopnosť sebareflexie.

      Odstrániť
  12. Anonymný7.12.21

    Skúsme sa na očkovanie pozrieť očami laika. Vieme a všetci múdri predovšetkým starší ľudia poznajú slogan, že aby bola príroda v symbióze s človekom a vôbec z ostatnými živočíchmi a Zemeguľa nás všetkých udržala v rovnováhe a vzhľadom na pribúdajúcu populáciu, že - vojny a mor sú nevyhnutné!!! Doterajšia história nás o tom presvedčila - vojny, mor a iné infekčné a iné choroby, ktoré nás odjakživa riedia a regulujú, ako je to napríklad v prírode medzi zvieratami. Proste, sme súčasťou prírody. A teraz to logické uvažovanie. Predošlé vojny boli klasické i napriek tomu priniesli vysoké ľudské obete. Napokon, ľahšie je vyhubiť tisíce ľudí, ako im dať prácu a zabezpečiť život na Zemi. Nielen súčasní vládcovia sveta vedia, že atómová vojna by bola zničením nielen všetkého ľudstva, ale i súčasťou zničenia planéty, lebo existuje niekoľkonásobný jadrový arzenál na jej zničenie. Preto vládcovia sveta pristúpili k druhej alternatíve, - mor. To je tá súčasná niekoľko násobná tzv. vlna pandémie v podobe koronavírusu vyvinutého umele v laboratóriách a vypustená ako Džin z fľaše do ovzdušia, ktorý kosí ako smrtka na celom svete. To svedčí o tom, že mor a vojny sú nevyhnutné, pretože aj Zem má tiež svoje kapacity. To ostatné, nadprirodzené je mimo nás a v božskej prezreteľnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Karol Dučák7.12.21

    Keď som si vypočul toto video, behal mi chvíľami mráz po chrbte. Špičkové vedecké kapacity Čiech i Slovenska otvorene odhalili masový vakcinačný zločin proti ľudskosti. Verejne deklarovali to, čo sme viacerí už dávno konštatovali, len sme ešte nemali po ruke toľko dôkazov. Totiž deklarovali to, že kráľ je naozaj nahý, aj keď sa to politici a servilné mainstreamové médiá pokúšali ututlať. Vedecké kapacity odhalili zle skrývané fakty o neznalosti strednodobých a dlhodobých účinkov vakcinácie na ľudskú populáciu. Vypočuli sme si hrozné veci, keď napríklad slovenský vedec MUDr. Ján Lakota, CSc, zhruba od 81. minúty rozhovoru okrem iného uvádza: „V podstate sa nám môže pokojne stať, že budeme mať neplodnú nasledujúcu ..., jednu až dve generácie, budeme tu mať pravdepodobne poškodenú, ťažko dementnú populáciu prionovými ochoreniami, a budeme tu mať akútne internistické, onkologické, alebo akékoľvek chcete medicínske komplikácie, ktoré môžu tú populáciu ktoréhokoľvek štátu, poťažne celej Európy i celého sveta neuveriteľne zdecimovať.“
    https://www. facebook.com/watch/?v=455549949549465.
    Dnes, v dobe demografickej katastrofy západnej civilizácie v dôsledku nízkej pôrodnosti, vakcinácia výrazne urýchľuje už aj tak katastrofálne vymieranie celých národov. Je dosť možné – a demografické prognózy to jednoznačne ukazujú – že o sto rokov nás, Slovákov, budú len dva milióny, teda ani nie polovica súčasného stavu. O katastrofálnych ekonomických dopadoch takého vývoja radšej ani nebudem písať.
    Keď som ako katolícky žurnalista a spisovateľ konfrontovaný s takýmito apokalyptickými víziami, zmiera mi srdce v hrudi a pýtam, ako prebudiť spiace svedomie spoločnosti. Na ktorú bránu mám trieskať, aby sa konečne kompetentní prebudili?! Píšem slovenským politikom, ale tí strkajú hlavu do piesku. Píšem katolíckym biskupom, ale tí sa tvária ako mŕtve chrobáky. Je tu, v tomto štáte, ešte niekto, komu záleží na budúcnosti slovenského národa?! Áno, zámerne píšem slovenského národa, pretože verejne prehlasujem, že som slovenský vlastenec a milujem Slovensko, aj keď vlastenectvo v dnešnej modernej dobe už nie je cool.
    S úzkosťou v srdci sa pýtam sám seba: je ešte nádej zachrániť Slovensko, Európu, celý svet, alebo mám už aj ja hodiť flintu do žita a vypnúť svoj mozog, svedomie, dokonca svoju dušu?!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Karol Dučák9.12.21

    Pre tých, ktorí sa nenechali znechutiť a chcú sa dozvedieť čo najviac podrobností o súčasnom vakcinačnom zločine globalistických elít v čele s Billom Gatesom, je k dispozícii video, v ktorom vystupuje mnoho špičkových odborníkov s kritikou vakcinácie proti vírusu SARS-CoV-2, spôsobujúcemu ochorenie COVID-19. Video je dlhé, trvá niekoľko hodín a prvých 42 minút je potrebné preskočiť. Sú tam však aj ďalšie „hluché miesta“, ktoré treba preskočiť a pokračovať len pri hodnotných diskusiách: https://www.youtube.com/watch?v=ieDMip9LOGQ.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Hlas z Česka:

    http://www.duseahvezdy.cz/2021/12/02/k-ockovani-proti-covidu-2019/

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.