- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. júla 2010

Redakčný vestník – júl 2010

Začína sa obdobie prázdnin a dovoleniek. Aj PRIESTORnet prechádza na špeciálny letný režim  počas dvoch nasledujúcich mesiacov na stránke nebudem uverejňovať citát ani aforizmus týždňa. Nových príspevkov bude teda o niečo menej, ale hádam budú o to zaujímavejšie...
Máme za sebou polovicu roka 2010. A to ma podnietilo k malej rekapitulácii. Uvádzam niekoľko NAJ príspevkov prvého polroka:

 Najdlhší: Majú blogy budúcnosť?
 Najkomentovanejší: Rozhovor s Petrom Chorvátom

Patríte k stálym čitateľom PRIESTORnetu? Ak chcete byť prednostne a exkluzívne informovaní (prostredníctvom e-mailového mesačníka) o chystaných novinkách či príspevkoch na tejto stránke, napíšte na adresu redakcia@priestornet.com a do predmetu správy vpíšte heslo "Klub".

S pozdravom a želaním pekne a dobre prežitého leta  JM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.