- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

22. marca 2016

Zastavme príval migrantov!

Teroristické útoky v Bruseli. Desiatky mŕtvych a zranených. Islamskí fanatici udreli – nie prvýkrát a zrejme nie naposledy. Ak v blízkej dobe nenastane koniec sveta, tak k takýmto barbarským činom bude dochádzať stále častejšie. A budú stále bližšie k nám.
Európa je vo vojne. Je to vojna bez jasnej frontovej línie. Jasné je však, kto útočí.

Žiaľ, súčasní európski politici podľa všetkého nie sú schopní plne si uvedomiť vážnosť situácie a už vôbec nie sú schopní riešiť ju. Sú zaslepení a morálne dezorientovaní, omámení mľandravým liberalizmom, opití takzvanou politickou korektnosťou.
Doplatíme na to všetci. Čaká nás – skôr či neskôr – nástup nových politických síl, ktoré budú postupovať rázne a tvrdo. A keď sa rúbe les, triesky lietajú na všetky strany.
Aby sa zabránilo najhoršiemu, treba bezodkladne spraviť viacero opatrení. Jedným z najdôležitejších je zastavenie prívalu migrantov, teda uzavretie hraníc.
Máme na to?

Ján Maršálek
::
Prečítajte si: Európa na ceste smrti

6 komentárov:

  1. Anonymný23.3.16

    Súčasný stav v tejto veci bol v tomto geopriestore vyvolaný zločineckou organizáciou NATO, vyvolaním nepokojov v Juhoslávii, vojnami v Kuvajte,Iraku, Líbyi, Ukrajine, Sýrii. A proti tejto, po zuby ozbrojenej organizácii, zatiaľ nikto nič nemôže urobiť.Migrácia je len dôsledok týchto zločinov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný23.3.16

      Bolo by tu jedno riešenie - zodpovedná výchova na školách a masovokomunikačných prostriedkoch v duchu bratstva, humanity a šťastného života tu na Zemi. V tomto smere by sa malo viac angažovať UNESCO, ktoré je vo veciach humanizácie ľudstva jalové, tak ako aj náboženstvá.

      Odstrániť
  2. Odporúčam článok Jána Čarnogurského na danú tému.

    Autor píše: „Teroristi z Blízkeho východu uskutočnili v Bruseli útok vojnových rozmerov... Ministerka zahraničia Európskej únie Federica Mogheriniová zareagovala plačom pri mikrofóne. Bol to najlepší signál o sile Európskej únie...“

    https://blog.postoj.sk/12119/spojme-sa-s-ruskom

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný14.4.16

    A všetci títo sa vyhlasujú za kresťanov. S pánom Bohom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Katechizme Katolíckej cirkvi (paragraf 2241) sa píše:
      Politické autority môžu vzhľadom na spoločné dobro, za ktoré sú zodpovedné, podriadiť uplatňovanie prisťahovaleckého práva rôznym právnym podmienkam, najmä čo sa týka povinností prisťahovalcov voči krajine, ktorá ich prijala. Prisťahovalec je povinný s vďakou rešpektovať hmotné a duchovné dedičstvo krajiny, ktorá ho prijala, poslúchať jej zákony a prispievať na jej náklady.

      Odstrániť
  4. Anonymný14.5.16

    Obdivujem Madarov. Je to sebavedomy narod, ktory vie co je potrebne.
    Slovaci tuto situaciu nesposobili, ani Madari. Nech beru migrantov ti, ktori na Blizkom vychode vsetko znicili a dalej nicia. Znicili Vietnam...
    A my im tlieskame.

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.