- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

11. februára 2020

Ochrana pred Istanbulským dohovorom

Kresba: Andrej Mišanek

5 komentárov:

  1. Výstižné. Ako sa hovorí: na pulze dňa.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný12.2.20

    Niekedy sa to zdá až pesimistické, už nám nič iné ako modlitba nezostáva, ale v nej je nielen naša nádej, ale aj naše víťazstvo. Kde sa ľudia prestanú modliť, kde chcú riešiť všetko len svojimi schopnosťami, môže byť aj prehrou, ako nás o tom presviedča súčasná kultúra smrti. Čo Boh robí, dobre robí. On môže zasiahnuť tam, kde ho ľudia sú ochotní prijať. ľudovít

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je to tak. A dielo vdp. Kuffu ukazuje, aké obdivuhodné veci dokáže človek posilňovaný modlitbou a Božou milosťou.

      Odstrániť
  3. Anonymný12.2.20

    Osobne si myslím ze človek by mal dat priestor aj ľudskoprávnym dokumentom ako je Istambulský dohovor. Primárnym cieľom tohto dokumentu je predchádzanie násiliu na ženách. Určite by ste nesùhlasili keby sa dialo násilie na žiakoch SŠ alebo ZŠ. Toto je ten istý prípad. Prežìvam šikanu v škole a preto viem že každè násilie treba odsúdiť. I to na ženách. Je dôležité aby sme vedeli chrániť zraniteľné skupiny občanov(ženy postihnutì a deti)
    #istanbul treaty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporcovia Istanbulského dohovoru sú takisto proti násiliu! Problém je v inom: tento dohovor v sebe pod pláštikom ušľachtilých zámerov skrýva zvrátenú tzv. genderovú ideológiu.

      Odstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.