- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

16. septembra 2015

Pochod za život

Európa je jediným vymierajúcim svetadielom. Klesá tu počet obyvateľov, ale aj počet kresťanov. Všade inde vo svete obyvateľov aj kresťanov pribúda. Len samotná Čína (vyše 1,3 miliardy obyvateľov), najľudnatejšia krajina sveta, má dnes viac obyvateľov ako celá Európa (vyše 0,74 miliardy), a to isté platí aj o druhej najľudnatejšej krajine, Indii (vyše 1,2 miliardy obyvateľov).
Európa naozaj vymiera a podľa prognóz odborníkov počet Európanov klesne do roku 2050 zo súčasných vyše 0,74 miliardy na 0,69 miliardy. Pritom vo všetkých ostatných častiach sveta bude ľudí pribúdať. Ešte dramatickejším tempom sa však zmenší kresťanská populácia Európy. Kým napríklad v Číne sa očakáva búrlivý rast kresťanstva a podľa prognóz by tam malo v roku 2050 žiť 400 miliónov kresťanov, v Európe naopak počet kresťanov zrejme výrazne poklesne.

Značný diel viny na tomto vývoji nesie Európska únia – cielenou sekularizáciou a presadzovaním kultúry smrti v európskom priestore. V tomto obludnom monštre sa koncentrovali najradikálnejší odporcovia kresťanského dedičstva Európy, ktorí sa snažia celej Európe vnútiť legalizáciu umelých potratov a sodomitských zväzkov a zvrhlú sexuálnu výchovu v školách. Tým ešte viac urýchľujú demografickú katastrofu Európy.
Keďže Slovenská republika je súčasťou EÚ, aj našu krajinu ohrozuje kultúra smrti, ktorú nám vnucuje Brusel. Nemôžeme však sedieť so založenými rukami a čakať, že tento problém vyrieši niekto za nás. Proti mocenskému konglomerátu EÚ, ktorý v európskom priestore presadzuje kultúru smrti, musíme postaviť jednotu zdravých síl odporu všetkými dostupnými formami. Jednou z možností je účasť na Národnom pochode za život, ktorý sa uskutoční 20. septembra 2015 v Bratislave.
Prosím vás všetkých, ktorí máte tú možnosť, podporte kultúru života! Pán určite ocení vašu dobrú vôľu. Viva Cristo Rey!

::
::

PriestorNet patrí ľuďom súcim na slovo, rozhľadeným a kultivovaným...
Staňte sa jeho priaznivcom: podrobnejšie informácie.

5 komentárov:

  1. Na internetovej stránke Mons. Mariána Gavendu som našiel slová, ktoré mi sem pasujú:
    Keď prebiehal naplánovaný integračný proces a rozširovanie Európskej únie a bolo fakticky nemožné, aby do nej nevstúpila krajina, ktorej bolo určené vstúpiť, politici i médiá sa radi oháňali aj výrokmi Jána Pavla II. Ten bol podľa nich jednoznačne za Európsku úniu. Samotný Ján Pavol II. sa opakovane vyjadroval zhruba v tomto duchu: „Ak v Európskej únii prevládnu duchovné a kultúrne hodnoty, bude požehnaním; ak materiálne záujmy, bude kliatbou“. My už môžeme posúdiť i pocítiť, ktoré z hodnôt v nej prevládajú a nakoľko...
    IN: http://gavenda.sk/index.php?page=actual

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný16.9.15

    Už teraz je jasné, že na pochode bude malá účasť. Oproti Košiciam to bude fiasko.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Karol Dučák22.9.15

    Anonymný, s radosťou môžem konštatovať, že ste sa mýlili. 70 až 85 tisíc ľudí, zúčastnených na pochode, je nádejou do budúcnosti. Bohu vďaka!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Karol Dučák23.9.15

    Pochody za život v Košiciach v roku 2013 a v Bratislave v roku 2015 sa stali skutočným triumfom Slovenska. Boli najväčšie svojho druhu na svete. Nie absolútnymi číslami, ale percentuálne, teda v pomere počtu účastníkov pochodu k počtu obyvateľov krajiny. (http://www.forumzivota.sk/2015/09/22/pochod-za-zivot-dlhorocne-ovocie-prace-mnohych-ludi/)
    Úprimné Pán Boh zaplať všetkým účastníkom!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nerobím si ilúzie o stave našej spoločnosti. Ten stav nie je potešiteľný, ale v slovenskom národe tuším stále horí plamienok viery, ktorý sa môže za istých okolností rozhorieť (ak Boh dá) a zapáliť za dobrú vec aj okolité národy.
      Nepripusťme, aby v nás zomrela nádej!

      Odstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.