- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

10. apríla 2019

Život je zmena


(Satirikon Andreja Mišanka)



Medailón: Andrej Mišanek
::
Z tvorby autora:
::
Vážený návštevník,
ak vás zaujíma, čo pripravujeme, ak chcete získať publikácie z našej edície,
prihláste sa na odber e-mailového mesačníka:
podrobnejšie informácie.

3 komentáre:

  1. Svätá pravda, ľudstvo už od svojho počiatku speje k zániku...nech nikoho nemýli prudký populačný boom...raz tomu bude koniec...a možno to pre planétu bude zánik ľudstva požehnaním. Už na tom pracujeme...i keď akosi mnohí nevedomky...skvelý obrázok, majstre!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný10.4.19

    To je stvárnené posolstvo od majstra Andreja Mišaneka ľuďom dneška, od a za nás všetkých humoristov. Je to síce krátky dialóg, ale dá sa to charakterizovať a komentovať, obrazne povedané ako...bez slov, lebo niet k tomu čo dodať. milan

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V revolučnom nadšení po Novembri 1989 sa zvyklo hovoriť, že musia prísť nové generácie, teda vlastne že tie staré musia vymrieť, aby sme sa zbavili dedičstva komunizmu a aby sa spoločnosť dostala na novú lepšiu cestu. Po troch desaťročiach skúseností sa mi nezdá, že výmena generácii pomôže.

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.